Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τίτλοι τέλους για το Windows Mixed Reality

*
Game over για το Windows Mixed Reality. Η Microsoft ενημέρωσε τη λίστα με τις λειτουργίες των Windows που πρόκειται να καταργηθούν και σε αυτές πρόσθεσε το Windows Mixed Reality, μαζί με το συνοδευτικό Mixed Reality Portal app και το Windows Mixed Reality για Steam VR.

Η εταιρία αναφέρει ότι το Windows Mixed Reality καταργείται και θα αφαιρεθεί σε μελλοντική έκδοση του λειτουργικού συστήματος.


Το Windows Mixed Reality λανσαρίστηκε το 2017 ως μέρος της προσπάθειας να βρει η Microsoft ένα προϊόν που να μπορεί να ανταγωνιστεί τα αντίσοιχα της HTC και Oculus (που πλέον ανήκει στη Meta). Είχε τον ρόλο ενός portal για παιχνίδια, εφαρμογές και άλλες εμπειρίες, πάντοτε σε επίπεδο εικονικής πραγματικότητας. Εκτός από το Microsoft HoloLens, εταρείε όπως οι Acer, Dell, Lenovo, Asus, HP και Samsung, δημιούργησαν mixed reality headsets συμβατά με την πλατφόρμα της Microsoft. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*