Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τίτλοι του πρώτου PSοne και του PSP έκαναν την εμφάνισή τους στους servers του PSN

*
Παιχνίδια του original PlayStation και του φορητού PSP εντοπίστηκαν στους backend servers του PlayStation Network καθώς πλησιάζουμε στο ντεμπούτο του νέου PS Plus. Με προγραμματισμένο λανσάρισμα στις 22 Ιουνίου 2022 το καινούργιο PS Plus θα διαθέτει τρία διαφορετικά συνδρομητικά πακέτα, με το μεγαλύτερο (PS Plus Premium) να προσφέρει πρόσβαση σε περίπου 340 retro games από το πρώτο PlayStation, το PlayStation 2, το PlayStation 3 και το PSP.

Ο χρήστης the_andshrew του Reddit εντόπισε στους backend servers του PlayStation Network εικόνες και IDs παιχνιδιών του πρώτου PlayStation και του PSP. Εφόσον το υλικό αυτό είναι γνήσιο τότε φαίνεται πως η Sony ετοιμάζεται από τώρα για την άφιξη του καινούργιου PS Plus. Τα παιχνίδια που εντόπισε ο the_andshrew είναι τα εξής: Mr. Driller (PS1), Tekken 2 (PS1), Ridge Racers 2 (PSP), Worms Armageddon (PS1), Worms World Party (PS1).

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*