Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το 20% του προσωπικού της απέλυσε η Deck Nine, developer των sequels του Life is Strange

*
H Deck Nine, δημιουργός των Life is Strange: Before the Storm, Life is Strange: True Colors και The Expanse, απέλυσε το 20% του προσωπικού της.

Με ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό του studio στο X, υποστηρίζεται πως η παραπάνω εξέλιξη οφείλεται στην κατάσταση της βιομηχανίας του gaming.


“Όπως πολλοί άλλοι στη βιομηχανία των games τη στιγμή αυτή, η Deck Nine έχει επηρεαστεί από την επιδείνωση των συνθηκών της αγοράς".

"Σήμερα πήραμε τη δύσκολη απόφαση να απολύσουμε το 20% του προσωπικού μας. Αυτοί οι άνθρωποι είναι καταπληκτικοί, ταλαντούχοι και φοβεροί developers. Είχαν τεράστιο αντίκτυπο κατά τη διάρκεια της παρουσίας τους στη Deck Nine Games και δεν πήραμε αυτή την απόφαση επιπόλαια".

"Παρακαλώ προσλάβετε αυτούς τους ανθρώπους, αν μπορείτε, είναι καταπληκτικοί".

Λίγο πριν γίνει η επίσημη δήλωση, η narative designer Elizabeth Ballou επιβεβαίωσε ότι είχε απολυθεί, προσθέτοντας ότι το επηρεαζόμενο προσωπικό αποκλείστηκε από το email της εργασίας του, προτού φαινομενικά επιτραπεί να έχει ξανά πρόσβαση.

"Απλώς έδωσαν μια βαρυσήμαντη ομιλία σχετικά με το ότι μας έδωσαν χρόνο για να αποχαιρετήσουμε, να πάρουμε όσα χρειαζόμασταν κ.λπ.".

"Όλοι παίρνουμε αποζημίωση δύο εβδομάδων, συμπεριλαμβανομένων των ανθρώπων που έχουν εργαστεί στο στούντιο για 7+ χρόνια".

Στη συνέχεια πρόσθεσε: "Ενημέρωση: ξεκλείδωσαν το email εργασίας. Νομίζω ότι υπήρξε άμεση αντίδραση επειδή έπραξαν αυτό που σε μια ομιλία είπαν ότι δεν θα κάνουν". 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*