Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το 2023 ίσως μάθουμε νεότερα για το Star Wars των Ubisoft και Lucasfilm

*
Δεν έχει περάσει ένας χρόνος από τη στιγμή που μάθαμε ότι η Ubisoft ετοιμάζει ένα open-world Star Wars video game, μια μοναδική όπως είχε χαρακτηριστεί εμπειρία. Αυτό σε συνεργασία με τη Lucasfilm, με τις δυο εταιρείες να υπόσχονται να προσφέρουν στο κοινό ένα story-driven, open-world adventure στην καρδιά του γαλαξία του Star Wars.

Από τότε, οι πληροφορίες είναι ελάχιστες, για ένα τεράστιο project που θα χρησιμοποιήσει ολόκληρο το δυναμικό της Massive Entertainment, την τεχνογνωσία της αλλά και τη Snowdrop engine.


Πάντως, σύμφωνα με tweet που ανάρτησε ο creative director, Julian Gerighty με αφορμή τους εορτασμούς για τη νέα χρονιά, πολύ πιθανό εντός του 2023 να υπάρξουν νεότερα για τον πολυαναμενόμενο τίτλο.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*