Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το 2023 το λανσάρισμα του Alan Wake 2, επαναλαμβάνει η Remedy Entertainment

*
Στο πλαίσιο των πρόσφατων ανακοινώσεων για τα οικονομικά της αποτελέσματα, η Remedy Entertainment μοιράστηκε πληροφορίες για τα παιχνίδια που έχει σε διαδικασία ανάπτυξης. Σύμφωνα με τον CEO της εταιρείας, Tero Virtala, το CrossfireX συνεχίζει να υποστηρίζεται από μια εξειδικευμένη ομάδα και το studio συνεχίζει τη δουλειά στο Alan Wake 2, τα remakes των δύο πρώτων Max Payne, το Vanguard και τα spin-offs του Control. Από αυτά, περισσότερο έχει προχωρήσει η ανάπτυξη του Alan Wake 2, που βρίσκετα σε τροχιά κυκλοφορίας για το 2023. Από την άλλη, το Vanguard, ένα free-to-play cooperative game, αναπτύσσεται σε συνεργασία με την Tencent κα βρίσκεται σε πολύ καλό στάδιο. Τέλος τα remakes των Max Payne και τα spin-offs του Control θα λανσαριστούν κατά πάσα πιθανότητα εντός του 2025.

Ακόμα, ο Virtala σημείωσε ότι η Northlight game engine, που χρησιμοποιήθηκε για το Quantum Break και το Control συνεχίζει να βελτιώνεται, ώστε να μπορεί να υποστηρίξει τωρινά και μελλοντικά projects της Remedy.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*