Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το 2025 ο επόμενος τίτλος της σειράς Subnautica

*
Η Krafton δημοσίευσε τα πρόσφατα οικονομικά της αποτελέσματα στα οποία εντοπίζεται αναφορά στον επόμενο τίτλο της σειράς Subnautica. Στο κομμάτι της έκθεσης που σχετίζεται με μελλοντικές κυκλοφορίες της εταιρείας, αναφέρεται το επόμενο παιχνίδι Subnautica, το οποίο προγραμματίζεται να κυκλοφορήσει μέσα στο πρώτο μισό του 2025.

Το πρώτο Subnautica κυκλοφόρησε το 2018 και το Subnautica: Below Zero το 2021 και αμφότερα είναι τώρα διαθέσιμα για PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One, Nintendo Switch και PC. Αν και δεν ξέρουμε σχεδόν τίποτα για τον τίτλο που θα τα διαδεχτεί, αυτή δεν είναι η πρώτη ένδειξη για την επικείμενη κυκλοφορία του. Τον Απρίλιο του 2022 δημοσιεύτηκε μια αγγελία για narrative designer από την developer Unknown Worlds, η οποία ανέφερε πως αφορά στο επόμενο παιχνίδι του σύμπαντος του Subnautica. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*