Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

To 47% των gamers παίζουν σε πολλαπλές πλατφόρμες αναφέρει έρευνα της Newzoo

*
H Newzoo δημοσίευσε τα αποτελέσματα της Global Gamer Study, όπου περιγράφει λεπτομερώς τις συνήθειες πάνω από 74.000 gamers σε 36 αγορές. Μερικά από τα βασικά συμπεράσματα αφορούσαν παίκτες που δραστηριοποιούνται σε πολλαπλές πλατφόρμες. Από τους ερωτηθέντες, το 79% ήταν λάτρεις των παιχνιδιών και το 47% αυτού του υποσυνόλου έπαιξε σε περισσότερες από μία πλατφόρμες. Τα smartphones και τα tablets ήταν η πιο δημοφιλής πλατφόρμα, με το 60% των ερωτηθέντων να παίζουν αυτά. Το 33% προτιμάει να παίζει σε υπολογιστή και το 32% σε κάποια κονσόλα. Το 15% των ερωτηθέντων έπαιξε παιχνίδια και στις τρεις πλατφόρμες.

Στην κατηγορία όσων παίζουν σε μια πλατφόρμα, το 50% είναι γυναίκες και το 49% άνδρες. Όμως στην κατηγορία με όσους παίζουν και στις τρεις πλατφόρμες, το 64% είναι άνδρες και το 35% γυναίκες. Επίσης, υπάρχει ένα μεγάλο ποσοστό των ερωτηθώντων που παρακολουθεί απλά περιεχόμενο για video games.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*