Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το αγαπημένο Teenage Mutant Ninja Turtles: The Last Ronin graphic novel γίνεται videogame (trailer)

*
Ένα νέο και διαφορετικό videogame TMNT ετοιμάζεται και συγκεκριμένα μια μεταφορά του αγαπημένου graphic novel Teenage Mutant Ninja Turtles: The Last Ronin. THQ Nordic και Black Forest Games το ανακοίνωσαν στο πλαίσιο πρόσφατης παρουσίασης και έρχεται για PC, PS5 και Xbox Series X/S. O Last Ronin είναι μια μοναχική χελώνα που παλεύει για τη δικαιοσύνη μετά από την απώλεια της οικογένειάς της. Στην παραγωγή του βρίσκονται οι δημιουργοί της σειράς Teenage Mutant Ninja Turtles και το game θα βασιστεί στα comics των Eastman, Waltz, Bishop, Delgado και Escorza Brothers. O Doug Rosen, αντιπρόεδρος του τμήματος gaming της Paramount Global το παρουσίασε ως κάτι κοντά στο God of War με δράση τρίτου προσώπου και στοιχεία RPG. Δείτε ένα πρώτο trailer στη συνέχεια του άρθρου.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*