Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Alan Wake 2 είναι ο τίτλος της Remedy Entertainment με τις ταχύτερες πωλήσεις

*
Οι πωλήσεις του Alan Wake 2 από την ημέρα που λανσαρίστηκε έχουν ξεπεράσει τα 1,3 εκ. αντίτυπα. Σε δελτίο τύπου της Remedy Entertainment αναφέρεται ότι το 1 εκ. είχε πουληθεί μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2023 και ως τις αρχές Φεβρουαρίου προστέθηκαν άλλα 300.000 αντίτυπα. Επίσης, το Alan Wake 2 είναι το παιχνίδι της Remedy με τις ταχύτερες πωλήσεις ως σήμερα.

"Συγκριτικά, το Alan Wake 2 πούλησε πάνω από 50% περισσότερα αντίγραφα και πάνω από τρεις φορές περισσότερες ψηφιακές κόπιες τους πρώτους δύο μήνες του από ό,τι το Control τους πρώτους τέσσερις μήνες του", λέει η Remedy, σημειώνοντας ότι το Control έχει πλέον πουλήσει πάνω από 4 εκατομμύρια αντίγραφα από το 2019 που λανσαρίστηκε.


"Ένα υπέροχο παιχνίδι μπορεί να έχει εξαιρετικές πωλήσεις για μεγάλο χρονικό διάστημα και αναμένουμε ότι αυτό θα συμβεί και με το Alan Wake 2", προσθέτει η Remedy.

"Θα συνεχίσουμε να προωθούμε και να υποστηρίζουμε το Alan Wake 2 και δημιουργούμε δύο DLC επί πληρωμή που θα επεκτείνουν την ιστορία. Επίσης, κυκλοφορούμε ενημερώσεις και πραγματοποιούμε άλλες δραστηριότητες για να υποστηρίξουμε το παιχνίδι και την κοινότητά του".

Σε ξεχωριστή δήλωση, ο CEO της Remedy Entertainment, Tero Virtala είπε ότι η επιτυχία του Alan Wake 2 είχε θετικό αντίκτυπο στην ανάπτυξη των άλλων projects της εταιρείας, λόγω της ανακατανομής του προσωπικού.

"Το επιτυχημένο λανσάρισμα του Alan Wake 2 υποστήριξε τα άλλα παιχνίδια που ετοιμάζουμε. Το Condor, το Control 2 και το remake των Max Payne 1 & 2 έχουν όλα αυξημένο ρυθμό ανάπτυξης χάρη στο προσωπικό που απελευθερώθηκε από το Alan Wake 2 και αναμένουμε ότι αυτά τα projects θα φτάσουν στα επόμενα στάδια ανάπτυξής τους κατά το πρώτο εξάμηνο του 2024". 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Alan Wake 2
    • 18+ pegi 18+
      • 0 RATING
        ΧΡΗΣΤΩΝ (0)
      • ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΕ ΤΟ
    ΕΠΙΣΗΜΟ SITE https://www.alanwake.com/ FOLLOWERS 0 ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ
  • 9

    ENTERNITY SCORE
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*