Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Alan Wake 2 είναι το πιο φιλόδοξο project της Remedy

*
Ουσιαστικά, το Alan Wake 2 βρίσκεται σε διαδικασία ανάπτυξης τα τελευταία 13 χρόνια, από τη στιγμή που λανσαρίστηκε ο προκάτοχός του, βρίσκεται πάντοτε στο πίσω μέρος του μυαλού του creative director Sam Lake και είναι το μεγαλύτερο project της Remedy μέχρι σήμερα.

"Αισθάνομαι ότι δεν άφησα ποτέ τον Alan Wake. Πάντοτε ήθελα να επιστρέψω σε αυτόν, υπήρχε ακόμα περισσότερη ιστορία προς αφήγηση, οι χαρακτήρες και το σκηνικό είναι πολύτιμα για να ξεχαστούν", δήλωσε ο Lake σε συνέντευξκη που παραχώρησε στο GamesRadar+ σχετικά με την ανάπτυξη του Alan Wake 2.


Ο Lake υποστηρίζει ότι η ιστορία του Alan Wake συνέχισε να εξελίσεται με την πάροδο των ετών, ακόμα και όταν η Remedy δημιουργούσε άλλα παιχνίδια με νέες ιδέες. Όμως τίτλοι όπβς το Quantum Break βοήθησαν να καλλιεργηθεί η ιδέα ότι όλα τα παιχνίδια της Remedy βρίσκονται στο ίδιο σύμπαν. Αυτό έγινε και με το AWE DLC του Control.

Επίσης, ο Lake αναφέρει ότι τα χρόνια που μεσολάβησαν απλά έκαναν μεγαλύτερα τα πλάνα για την επιστροφή του Alan Wake. "Διατηρείς ζωντανό το όνειρο όταν συνεχίζεις να το ονειρεύεσαι και κάνεις μια συνεπή προσπάθεια να το διατηρήσεις φρέσκο και ενδιαφέρον. Όλα αυτά τα χρόνια, το όνειρο για το Alan Wake 2 έγινε περισσότερο φιλόδοξο και ιδιαίτερο. Ένα game project σαν και αυτό είναι αρκετά πολύπλοκο να υλοποιηθεί- είναι το μεγαλύτερο project μας ως τώρα- και πρέπει να συνδεθούν πολλά διαφορετικά πράγματα. Όχι μόνο το ίδιο το concept, αλλά επίσης η χρονική συγκυρία και οι κατάλληλοι συνεργάτες".

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Alan Wake 2
    • 18+ pegi 18+
      • 0 RATING
        ΧΡΗΣΤΩΝ (0)
      • ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΕ ΤΟ
    ΕΠΙΣΗΜΟ SITE https://www.alanwake.com/ FOLLOWERS 0 ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ
  • 9

    ENTERNITY SCORE
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*