Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το All Stars Adventure φέρνει κορυφαίους influencers στη Σίφνο για το League of Legends (video)

*
Η Riot Games πρωτοπορεί για άλλη μια φορά στα δεδομένα του gaming και της ψυχαγωγίας με μια μοναδική εκδήλωση στη Σίφνο, με πρωταγωνιστές τους πιο διάσημους παίκτες League of Legends της Ανατολικής Ευρώπης. Μετά από μια σειρά προκριματικών που θα ξεκινήσουν τον Αύγουστο, έξι ομάδες από δημιουργούς περιεχομένου θα διαγωνιστούν σε ένα υβριδικό τουρνουά League of Legends και άλλων δραστηριοτήτων που θα μεταδίδονται ζωντανά από το Κυκλαδίτικο νησί για έξι μέρες.



Αν είσαι content creator, το All Stars Adventure έχει σίγουρα μια πρόκληση για σένα - να κερδίσεις τα προκριματικά της περιοχής σου, να δημιουργήσεις μια ομάδα και να αποκτήσεις το δικαίωμα να λες πως κέρδισες το πρώτο All Stars Adventure. Πρόκειται για έναν διαγωνισμό που περιλαμβάνει ένα μείγμα ικανοτήτων, σοφίας και ταλέντου στο League of Legends.

Αν ενδιαφέρεστε και είστε content creator μάθε πως μπορείτε να λάβετε μέρος:
- Βρείτε όλες τις σημαντικές πληροφορίες για το All Stars Adventure στην επίσημη ιστοσελίδα
- Δείτε αν πληροίτε τις προϋποθέσεις.
- Κάντε την εγγραφή σας και νικήστε τους αντιπάλους σας.

Αν πάλι είστε απλά φίλος του League of Legends, ή σας ενδιαφέρει ένα νέο format ψυχαγωγίας τότε μείνετε συντονισμένοι στην ιστοσελίδα για να δείτε ποιος από την επαγγελματική σκηνή της περιοχής σας θα προκριθεί. Θα χρειαστεί την στήριξη σας.

Προκριματικά
Η φετινή πρώτη εκδοχή του All Stars Adventure διαθέτει πέντε εθνικά και ένα περιφερειακό προκριματικό τουρνουά, τα οποία θα λάβουν χώρα μεταξύ της 13ης Αυγούστου και της 21ης του ίδιου μήνα. Influencers από την Ελλάδα και την Κύπρο, την Τσεχία και τη Σλοβακία καθώς και τις Πολωνία, Ρουμανία και Ουγγαρία θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν απευθείας θέση μέσω των δικών τους εθνικών προκριματικών, ενώ οι υπόλοιπες χώρες με δικαίωμα συμμετοχής (Σλοβενία, Σερβία, Κροατία, Αλβανία, Βόρεια Μακεδονία, Βουλγαρία, Βοσνία και Ερζεγοβίνη, Μαυροβούνιο, Λετονία, Λιθουανία και Εσθονία) θα λάβουν μέρος στο δικό τους περιφερειακό προκριματικό που θα κρίνει την 6η ομάδα των τελικών.

Το πρόγραμμα
Qualifier #1 - 27 Αυγούστου
Qualifier #2 - 28 Αυγούστου
Qualifier #3 - 3 Σεπτεμβρίου
Qualifier #4 - 4 Σεπτεμβρίου

Η τελική φάση
Η τελική φάση του πρώτου All Stars Adventure θα πραγματοποιηθεί σε μια βίλα στο νησί της Σίφνου από τις 21 έως τις 26 Σεπτεμβρίου. Οι influencers θα πρέπει να δείξουν τις ικανότητες και τις γνώσεις τους όχι μόνο στο Summoner’s Rift αλλά και σε πραγματικές προκλήσεις. Η καλύτερη ομάδα θα αναδειχθεί νικήτρια του φετινού All Stars Adventure και θα μοιραστεί τα “λάφυρα” της με τους followers της!

Η ψήφος του κοινού
Σε περίπτωση που δεν προκριθήκατε για μια από τις 4 “θέσεις” στην ομάδα της χώρας σας, μην το βάζετε κάτω. Ο 5ος influencer για κάθε ομάδα θα επιλεχθεί με τη βοήθεια του κοινού από τις ομάδες που τερμάτισαν στις θέσεις 5 έως 8 στα προκριματικά.

Ψήφος Κοινού για τον 5ο παίκτη: 5 - 7 Σεπτεμβρίου 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • League of Legends
    • 12+ pegi 12+
      • 8.6 RATING
        ΧΡΗΣΤΩΝ (25)
      • ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΕ ΤΟ
    ΕΠΙΣΗΜΟ SITE http://eune.leagueoflegends.com/ FOLLOWERS 6 ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*