Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Alone in the Dark: The New Nightmare ίσως προορίζεται για το Classics Catalogue του PlayStation Plus

*
Ίσως διέρρευσαν πλάνα για την προσθήκη του Alone in the Dark: The New Nightmare στη βιβλιοθήκη των PlayStation Plus Classics. Όπως εντόπισε το Push Square, ο λογαριασμός του PlayStation UK στο X είχε αρχικά συμπεριλάβει σε ανάρτησή του (που πλέον έχει σβηστεί) το παιχνίδι ως ένα από αυτά που θα δίνονταν τον τρέχοντα μήνα. Κάτι ανάλογο είναι κάνει και το PlayStation Access, το επίσημο κανάλι του PlayStation UK στο YouTube, που φέρεται να είχε συμπεριλάβει σε video του το παιχνίδι που πρωτοκυκλοφόρησε το 2001 για το PS1, στις κυκλοφορίες του Ιανουαρίου. Τα επόμενα παιχνίδια του PlayStation Plus Game Catalogue, όπως και αυτά του Classics Catalogue ανακοινώθηκαν πρόσφατα και ίσως η εν λόγω προσθήκη περιμένει ως το λανσάρισμα του Alone in the Dark reboot, που πρόσφατα έγινε γνωστό πως θα καθυστερήσει κι άλλο.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*