Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

To Among Us VR ίσως κυκλοφορήσει τον Δεκέμβριο

*
Ένα update στο Steam backend έχει κάνει τους fans να πιστεύουν ότι το Among Us VR ίσως λανσαριστεί τον Δεκέμβριο του 2022. Τίποτα δεν είναι βέβαιο, ακόμα και το SteamDB που διέρρευσε το listing αναφέρει πως δεν αποκλείεται να πρόκειται για λάθος. Πάντως η αλλαγή πραγματοποιήθηκε στις 15 Απριλίου 2022, μεταφέροντας την ημερομηνία από τις 10 Νοεμβρίου στις 13 Δεκεμβρίου. Επιπλέον, σημειώνεται ότι η Innersloth, εταιρεία ανάπτυξης του παιχνιδιού θα είναι παρούσα στο Meta Quest Gaming Showcase, που θα διοργανωθεί την Τετάρτη 20 Απριλίου, οπότε δεν αποκλείεται στο πλαίσιο του event να αποκαλυφθεί η επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας.

Τπ Among Us VR ανακοινώθηκε τον περασμένο Δεκέμβριο, κατά τη διάρκεια των The Game Awards. Αναμένεται να γίνει διαθέσιμο για PlayStation VR, Meta Quest 2, Steam. Οι παίκτες θα μπορούν να μετέχουν σε sessions μόνο παρέα με άλλους που διαθέτουν την ίδια έκδοση, οπότε δεν θα υπάρχει η δυνατότητα crossover με άλλους που δεν χρησιμοποιούν VR headset.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*