Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Apex Legends Mobile θα κυκλοφορήσει στις 17 Μαΐου 2022 (trailer)

Η Electronic Arts και η ομάδα ανάπτυξης Respawn Entertainment ανακοίνωσαν την κυκλοφορία του Apex Legends Mobile για Android και iOS, στις 17 Μαΐου 2022. Το δωρεάν battle royale shooter είναι βασισμένο στο Apex Legends το οποίο είχε κυκλοφορήσει το 2019 σε PC, Xbox One, Xbox Series X, Xbox Series S, Playstation 4, Playstation 5 και Nintendo Switch, ενώ πλέον έχει διαμορφωθεί ειδικά για οθόνες αφής για χρήστες Android και iOS. Το παιχνίδι υποστηρίζει cross-platform play, το οποίο δίνει την δυνατότητα στους παίκτες να παίξουν από όποια κονσόλα επιλέξουν, δυστυχώς όμως το Apex Legends δεν θα υποστηρίζει cross-progression με το Apex Legends Mobile. Άγνωστο είναι ακόμα αν αυτή η λεπτομέρεια θα τους κοστίσει παίκτες.

Το παιχνίδι βρισκόταν περίπου έναν χρόνο σε περίοδο δοκιμών Beta και έχει ελεγχθεί σε διάφορα brands και εκδόσεις φορητών συσκευών. Στην περίπτωση που το παιχνίδι δεν λειτουργεί σωστά σε κάποια συσκευή οι παίκτες ίσως να χρειαστεί να ελέγξουν τις προδιαγραφές που αναφέρονται στο FAQ των δοκιμών. [https://www.ea.com/games/apex-legends/news/apex-legends-mobile-faq]


Το Apex Legends Μοbile θα έχει χαρακτηριστικά και την ίδια ακριβώς λογική με το Apex Legends, δηλαδή ομάδες δυο ή τριών παικτών που θα επιλέγουν ανάμεσα σε χαρακτήρες γνωστούς ως "Legends", οι οποίοι διαθέτουν ειδικές ικανότητες. Θα προσφέρονται δύο τρόποι παιχνιδιού: To Battle Royale mode και το Arenas Mode. Στο Battle Royale έχουμε είτε 20 ομάδες τριών ατόμων ή 30 ομάδες δύο ατόμων που προσγειώνονται σε νησί με διάφορους χάρτες και πολεμούν μέχρι τελικής πτώσης με την βοήθεια όπλων και προμηθειών που βρίσκουν. Στο Arenas Mode έχουμε μια μάχη 3v3 δηλαδή δύο ομάδες από τρεις παίκτες που μάχονται μεταξύ τους μέχρι τέλους. Οι χάρτες, ο τρόπος παιχνιδιού και οι ήρωες δεν θα αλλάξουν στο Apex Legends Mobile. Θα υπάρξουν όμως κάποιες μικρές διαφορές όπως για παράδειγμα το ότι το Apex Legends διανύει την 13η σεζόν από τις 10 Μαΐου 2022 αλλά το Apex Legends Mobile θα ξεκινήσει με τον δικό του ρυθμό από την πρώτη σεζόν. Επίσης στην έκδοση για φορητές συσκευές θα υπάρξουν κάποιες επιπλέον δυνατότητες, σε λειτουργίες ή σε social tie-ins. 

Η εταιρεία αποφάσισε να ανταμείψει τους παίκτες που θα κάνουν προεγγραφή με δώρα κάθε φορά που ο αριθμός των ατόμων που εγγράφονται φτάνουν σε έναν συγκεκριμένο αριθμό. Για την ώρα έχουν ξεκλειδωθεί πέντε από αυτά με 10 εκατομμύρια εγγραφές ενώ έχουν ανακοινωθεί ακόμα δύο, το ένα στα 15 και το άλλο στα 20. Το μόνο που έχουν να κάνουν οι παίκτες για να τα αποκτήσουν είναι να εγγραφούν είτε σε Android, είτε σε iOS. 

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*