Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Assassin's Creed Odyssey και το Deathloop έρχονται σε Xbox Game Pass και PC Game Pass

*
Δύο σημαντικά παιχνίδια προστίθενται σε Xbox Game Pass και PC Game Pass τις επόμενες ημέρες, όπως ανακοίνώθηκε κατά τη διάρκεια του live stream που πραγματοποίησε το Xbox στο πλαίσιο του Tokyo Game Show.

Η αρχή γίνεται σήμερα, 15 Σεπτεμβρίου 2022, με το Assassin’s Creed Odyssey, που θα προστεθεί στον κατάλογο των υπηρεσιών Xbox Game Pass και PC Game Pass.




Λίγες ημέρες μετά και πιο συγκεκριμένα στις 20 Σεπτεμβρίου, θα ακολουθήσει το Deathloop της Bethesda.

Επιπλέον, όπως ανακοίνωσε ο επικεφαλής της Arkane Lyon και director του παιχνιδιού, Dinga Bakaba, θα κυκλοφορήσει για τον τίτλο το Golden Loop update, μέσω του οποίου θα προστεθούν ένα νέο όπλο, νέοι εχθροί και αναβαθμίσεις, ένα μεγαλύτερης διάρκεαις τέλος και cross-platform matchmaking. Το Deathloop πρωτοκυκλοφόρησε για PS5 και PC στις 14 Σεπτεμβρίου 2022.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*