Στο Act 3 υπάρχουν μερικά σημαντικά items για το main storyline που δεν πρέπει να τα χάσουν οι παίκτες. Το παιχνίδι έχει κάποια restrictions που το αποτρέπουν, ωστόσο αυτό δεν θα σταματήσει κάποιον 'έξυπνο' παίκτη D&D. Πριν προβούμε σε παραπάνω λεπτομέρειες, σας προειδοποιούμε πως υπάρχουν spoilers όποτε με δική σας ευθύνη συνεχίζετε να διαβάζετε το άρθρο.
Το Act 3 ζητάει από τους παίκτες να βρουν τα υπόλοιπα Netherstones για το main quest Confront the Elder Brain. Αυτά μπορούν να γίνουν drop αλλά όχι throw, ενδεχομένως για να μην τα πετάξουν οι παίκτες από κάποιο γκρεμό. Ωστόσο, δεν υπάρχει περιορισμός στο να πετάξει κάποιος ένα container που περιέχει Netherstone. Ο Emperor ζητάει από τους παίκτες να φέρουν πίσω το stone και αν αυτοί πετάξουν το container στο κενό, τους λέει: "Fool! Without all three stones, we have no hope of dominating the brain. You have ruined us". Έπειτα, εμφανίζεται ένα cutscene όπου το Absolute μετατρέπει το party σε mind flayers και ακολουθεί το Game Over screen.
Δείτε παρακάτω το video του BOB_BestOfBugs που εξηγεί τι γίνεται άμα χάσετε το Netherstone:
Crimson Desert: Ελεύθερη πτώση για τις μετοχές της Pearl Abyss μετά τη δημοσίευση των reviews




Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity