Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Baten Kaitos 1 & 2 HD Remaster πιθανό να κυκλοφορήσει και για PC

*
Σύμφωνα με νέες ηλικιακές αξιολογήσεις, πολύ πιθανό το Baten Kaitos 1 & 2 HD Remaster να κυκλοφορήσει και για PC. Οι ανανεωμένες εκδόσεις των παιχνιδιών της σειράς RPG του GameCube αποκαλύφθηκαν τον περασμένο Φεβρουάριο και πριν λίγες εβδομάδες έγινε γνωστό ότι θα κυκλοφορήσουν στις 15 Σεπτεμβρίου. Προς το παρόν, το μόνο βέβαιο είναι ότι θα γίνουν διαθέσιμες για το Nintendo Switch.

Πάντως, το Film and Publication Board της Νότιας Αφρικής δημοσίευσε τη λίστα του με τις ηλικιακές αξιολογήσεις ταινιών και παιχνιδιών της περιόδου Απρίλιος- Μάιος 2023, στην οποία γίνεται αναφορά στην έλευση των Baten Kaitos 1 & 2 HD Remaster σε PC. Αν συμβεί αυτό, θα είναι η πρώτη φορά που τίτλος της σειράς γίνεται διαθέσιμος σε πλατφόρμα που δεν ανήκει στη Nintendo.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*