Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Bayonetta 4 βρίσκεται ήδη στα σκαριά σύμφωνα με τον Hideki Kamiya

*
Σχεδόν ένας μήνας έχει περάσει από την κυκλοφορία του Bayonetta 3 στο Nintendo Switch και ο Hideki Kamiya προετοιμάζει τους fans για τις νέες περιπέτειες της Umbra Witch, καθώς σύμφωνα με τον ίδιο το τέταρτο κεφάλαιο της σειράς είναι ήδη στα σκαριά.

Η ανακοίνωση του Hideki Kamiya για το Bayonetta 4, έρχεται ως απάντηση προς τους fans που εξέφρασαν την δυσαρέσκεια τους σχετικά με το τέλος του πρόσφατου, Bayonetta 3 αναφέροντας πως το νέο κεφάλαιο θα προσφέρει μια απρόσμενη εξέλιξη στα γεγονότα της σειράς.

Συγκεκριμένα, ο Hideki Kamiya μέσω του προσωπικού του λογαριασμού, στο Twitter αναφέρει: “Δεν πιστεύω ότι είναι απροσδόκητο, αλλά όπως φαίνεται το τέλος του Bayonetta 3 δεν ικανοποίησε τους πάντες, οπότε θεωρώ ότι το Bayonetta 4 θα έχει μια απρόσμενη εξέλιξη για όλους”. Παράλληλα, πρόσθεσε: “Παρ' όλ' αυτά, όταν κυκλοφορήσει το Bayonetta 4, είμαι σίγουρος πως θα υπάρξουν άτομα που θα μου πουν “Το πρόσθεσες εκ των υστέρων” οπότε το αναφέρω από τώρα”.


Το Bayonetta 3 κυκλοφορεί από τις 28 Οκτωβρίου αποκλειστικά για το Nintendo Switch.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*