Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Beyond Good & Evil 2 πήρε από το Duke Nukem Forever το ρεκόρ του παιχνιδιού με τη μεγαλύτερη περίοδο ανάπτυξης

*
Ένα ρεκόρ κατάφερε να κατακτήσει το επερχόμενο Beyond Good & Evil 2 πριν ακόμα κυκλοφορήσει, καθώς ο τίτλος της Ubisoft ξεπέρασε το Duke Nukem Forever, ως το παιχνίδι με την πιο μακροχρόνια ανάπτυξη.

Το Duke Nukem Forever κατάφερε να κυκλοφορήσει το 2011 και πάρα την αποδοχή του κοινού, κατέκτησε το ρεκόρ Guinness ως ο τίτλος με τη μακροβιότερη περίοδο ανάπτυξης, ξεπερνώντας τα 14 χρόνια. Σύμφωνα με τον Brendan Sinclair της GamesIndustry.biz, όπως παρουσίασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, έχουν περάσει 5.234 ημέρες από την αποκάλυψη του πρώτου trailer για το Beyond Good & Evil 2. Το Duke Nukem Forever ανακοινώθηκε το 1997 και κατέχει το ρεκόρ με 5.156 ημέρες έως την κυκλοφορία του.

Σχετικά με την ανάπτυξη του Beyond Good & Evil 2 φαίνεται πως η κατάσταση είναι δύσκολη, καθώς σύμφωνα με τον insider Tom Henderson η ανάπτυξη του παιχνιδιού βρίσκεται σε χάος, μετά τον νέο creative director που ανέβαλε έπειτα από την αποχώρηση του Michael Ancel.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*