Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Bloodborne Kart επιστρέφει και κυκλοφορεί σύντομα χωρίς το… Bloodborne! (video)

*
Μετά από κάποιες διαδικασίες που είχαν να κάνουν κυρίως με την απάντηση στις νομικές κινήσεις της Sony, το Bloodborne Kart επιστρέφει με νέο όνομα και ημερομηνία κυκλοφορίας. Οι αναφορές στον τίτλο της FromSoftware απομακρύνθηκαν, αν και η γενικότερη αίσθηση παραμένει ίδια.

Η ανεξάρτητη ομάδα ανάπτυξης Lilith Walther ανακοίνωσε πως το game που ξέραμε ως Bloodborne Kart μέχρι και σήμερα, θα κυκλοφορήσει δωρεάν ως Nightmare Kart στις 31 Μαϊου και μάλιστα θα διατεθεί μέσω των Itch.io και Steam. Θα προσφέρει στο λανσάρισμά του 20 racers, 16 χάρτες και ένα full campaign mode με boss fights και ένα versus battle mode.


To Nightmare Kart ξεκίνησε ως Πρωταπριλιάτικο αστείο το 2021 και μετατράπηκε σε full game project το 2022. Η ονομασία του Bloodborne Kart χτύπησε καμπάνες στο PlayStation και την FromSoftware και έτσι θα το υποδεχτούμε με λίγο διαφορετικό όνομα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*