Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το βρετανικό κωμικό game show Taskmaster αποκτά το δικό του VR game (trailer)

Οι fans του κωμικού game show Taskmaster θα έχουν την ευκαιρία να γίνουν και οι ίδιοι παίκτες του, με το Taskmaster VR που θα κυκλοφορήσει σε PC το 2024. Η διάσημη παραγωγή συνεργάζεται με τη Scallywag Arcade για την ανάπτυξη της VR έκδοσή της, η οποία αναμένεται να γίνει διαθέσιμη για τα Meta Quest 2 και Meta Quest 3. Συγκεκριμένη ημερομηνία λανσαρίσματος για την ώρα δεν υπάρχει, όμως ο τίτλος είναι διαθέσιμος για προσθήκη στο wishlist στο Steam.

Οι έως τώρα διαθέσιμες πληροφορίες αναφέρουν minigames με την καταστροφή καρπουζιών ή με δημιουργία σάντουιτς, πάντα συνδυάζοντας τη δράση με σκηνοθεσία που θα προκαλεί γέλιο στους συμμετέχοντες. Οι παρουσιαστές του πραγματικού show, Greg Davies και “Little” Alex Horne δανείζουν τις φωνές τους, για μια πραγματικά ρεαλιστική εμπειρία Taskmaster. Σε αντίθεση πάντως με το αληθινό show, όπου διάφορες διασημότητες παίζουν μεταξύ τους, το Taskmaster VR θα είναι αποκλειστικά single-player game.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*