Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Bright Memory: Infinite έρχεται σε PS5, Xbox Series και Switch (trailer)

Το first-person action game Bright Memory: Infinite θα κυκλοφορήσει για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S και Nintendo Switch στις 21 Ιουλίου. Η πληροφορία αυτή προκύπτει από τις νέες καταχωρήσεις του τίτλου στα PlayStation Store, Microsoft Store και Nintendo eShop. Στο PlayStation και στο Nintendo Switch, η έκδοση αναφέρεται ως Bright Memory: Infinite Gold Edition, ενώ στο Microsoft Store ως Bright Memory: Infinite Platinum Edition. Δεν είναι ξεκάθαρο το ποιες θα είναι – αν υπάρχουν – οι διαφορές στο περιεχόμενο μεταξύ των δύο εκδόσεων.

Το Bright Memory: Infinite πρωτοκυκλοφόρησε σε PC μέσω Steam και GOG στις 11 Νοεμβρίου 2021. Οι εκδόσεις των Xbox Series X, Xbox Series S και PlayStation 5 υποστηρίζουν Ray Tracing στα 60 frames per second, με 120 frames per second performance mode για πιο ομαλή κίνηση στην μάχη. Η έκδοση για PlayStation 5 θα υλοποιεί απ’ ότι φαίνεται και τις δυνατότητες του DualSense για adaptive triggers.


Στο Nintendo Switch, ο τίτλος θα τρέχει κανονικά μέσω της κονσόλας και όχι μέσω cloud. Για την αναπαράστασή του, θα χρησιμοποιεί multi-sampling TAA anti-aliasing και υποστήριξη γυροσκοπίου για να στοχεύει ο παίκτης. Όλες οι εκδόσεις σε όλες τις πλατφόρμες θα περιλαμβάνουν τα cosmetic DLC που έχουν κυκλοφορήσει στην έκδοση του PC.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*