Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το California Games έρχεται στο Nintendo Switch μέσω του The Epyx Collection: Handheld (trailer)

Μια νέα συλλογή με παιχνίδια retro έρχεται στο Nintendo Switch στις 25 Απριλίου και μεταξύ άλλων περιλαμβάνει το θρυλικό California Games που καθήλωσε δεκάδες χιλιάδες gamers στα τέλη των '80s. To The Epyx Collection: Handheld περιλαμβάνει έξι τίτλους που έχουν αναπτυχυεί από την Epyx και τις εκδόσεις τους για το Atari Lynx. Η τιμή του θα είναι €11,99 και προσφέρει τα:

- Blue Lightning
- California Games
- ElectroCop
- Gates of Zendocon
- Todd’s Adventures in Slime World
- Zarlor Mercenary


Το The Epyx Collection: Handheld is έχει αναπτυχθεί από την Imagine Software και την κυκλοφορία του έχει αναλάβει η Pixel Games. Η δεύτερη έχει φέρει και άλλα retro games στην υβριδική κονσόλα της Nintendo, όπως το The Monty Mole Collection, Hidden Gems: Volume One (με τέσσερα παιχνίδια του C64) και την επανακυκλοφορία του Chip’s Challenge (Atari Lynx).

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*