Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Call of Duty Mobile γιορτάζει την τέταρτη επέτειό του με νέο mode (trailer)

Το Call of Duty Mobile διατίθεται για φορητές συσκευές Android και iOS εδώ και τέσσερα χρόνια. Για να γιορτάσει παρέα με τους παίκτες, η ομάδα ανάπτυξης κυκλοφορεί ένα νέο mode που θα γίνει διαθέσιμο με την Season 10 του τίτλου.

Η νέα σεζόν θα φέρει πολλά, όμως το εντυπωσιακότερο ίσως είναι το Ground War: Breach mode. Δύο ομάδες 16 παικτών η καθεμία, θα βρεθούν αντιμέτωπες στον χάρτη Memnos Island με την μία να έχει τον ρόλο του επιτιθέμενου και την άλλη να βρίσκεται στον ρόλο του αμυνόμενου.


Μαζί με το νέο mode, έρχεται κι ένα νέο σύστημα career progression. Στο νέο mode, οι παίκτες θα μπορούν να διαλέξουν μία από τέσσερις κλάσεις (Vanguard, Rescue, Infiltrator, Technician), παίζοντας με τις οποίες αποκτούν XP και ξεκλειδώνουν νέο εξοπλισμό ανά κλάση. Η καθεμία έχει διαφορετικές δυνάμεις, εστιάζοντας σε damage, support, stealth και anti-vehicle αντίστοιχα. Μιλώντας για οχήματα, ο χάρτης θα έχει αρκετά νέα και παλιά, από ελικόπτερα έως άρματα μάχης.

Πέρα από όλα αυτά, θα περιλαμβάνεται μια αποστολή single-player, στην οποία ο παίκτης θα πολεμάει ρομπότ με σκοπό να γνωρίσει καλύτερα τον χάρτη κι όσα περιλαμβάνει, προτού ξεχυθεί σε μάχες 16vs16.

Ένα trailer συνόδευσε την ανακοίνωση, δείχνοντας πολλά από όσα μπορούν να περιμένουν οι παίκτες με τη νέα σεζόν:



Συνολικά, θα προστεθούν 50 Tiers στο νέο Battle Pass, περιλαμβάνοντας οτιδήποτε από operator skins, weapon blueprints, CoD Points και διάφορα άλλα. Όπως πάντα, κάποια tiers θα προσφέρουν ανταμοιβές για όλους τους παίκτες, όμως η πληρωτέα εκδοχή θα προσφέρει πολλά περισσότερα σε όσους την προτιμήσουν.

Τέλος, θα επιστρέψει και το Club, όπου οι παίκτες μπορούν να αλληλεπιδράσουν τόσο μεταξύ τους όσο και με NPCs.

Η Season 10 αναμένεται να γίνει διαθέσιμη στις 8 Νοεμβρίου. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*