Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

To Call of Duty θα ενημερώνει σε πραγματικό χρόνο τους παίκτες για cheaters που έφαγαν ban

*
Το Call of Duty θα ενημερώνει πλέον σε πραγματικό χρόνο τους παίκτες για τους cheaters που τρώνε ban. Η νέα λειτουργία του Ricochet Anticheat System είναι πλέον διαθέσιμη ως κομμάτι της νέας σεζόν του Call of Duty Warzone 2.0. Αν το Ricochet βρει cheater και τον αφαιρέσει από το παιχνίδι, οι υπόλοιποι παίκτες θα ενημερωθούν μέσω του Kill Feed.

Ο επίσημος λογαριασμός του Call of Duty στο Twitter ανακοίνωσε αυτή την προσθήκη και έχει λάβει πάρα πολλά θετικά σχόλια από την κοινότητα.

Το Ricochet κυκλοφόρησε το 2021 και σταδιακά προστέθηκαν αρκετές λειτουργίες αφού έχει μοιράσει bans σε χιλιάδες λογαριασμούς. Μερικές από αυτές είναι η αφαίρεση όπλων από τους cheaters, η 'εξαφάνιση' των σωστών παικτών από τα matches με cheaters. Επιπλέον, θα προστεθούν decoy characters με όνομα Hallucinations που θα είναι ορατοί μόνο στους cheaters.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*