Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Call of Duty: Warzone στο επίκεντρο της έρευνας για τη δολοφονία που φέρεται να διέπραξε 9χρονος στις Η.Π.Α.

*
Πρόσφατα αποκαλύφθηκε μια υπόθεση άγριας δολοφονίας που έλαβε χώρα στη Γιούτα των Ηνωμένων Πολιτειών. Στο επίκεντρο βρίσκεται ένας εννιάχρονος που κατηγορείται για τη δολοφονία του πατέρα του με τσεκούρι και ένα όπλο, μια βάναυση δολοφονία στην οποία εμπλέκεται το Call of Duty: Warzone. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι εισαγγελείς εργάζονται για να αποδείξουν μια σύνδεση μεταξύ της δολοφονίας και του Call of Duty: Warzone, δεδομένου ότι το παιδί είχε αγάπη για τα ιδιαίτερα βίαια παιχνίδια.

Σε ένα άρθρο που δημοσιεύτηκε στο Yahoo News, αναφέρεται ότι αξιωματούχοι του αστυνομικού τμήματος της Γιούτα βρηκαν στο σπίτι βρει έναν άνδρα να αιμορραγεί από πυροβολισμό στο κεφάλι και τραύματα που θεωρούν ότι προκλήθηκαν στην προσπάθειά του να αμυνθεί. Περαιτέρω αναφέρθηκε ότι ο εννιάχρονος - ο οποίος δεν κατονομάζεται - είχε "βγεί από το δωμάτιο και είπε ότι ο πατέρας του αιμορραγούσε από το κεφάλι και ήταν νεκρός".


Υπάρχουν ισχυρισμοί ότι το αγόρι ήταν εθισμένο μεταξύ άλλων σε video games που δεν είναι κατάλληλα για την ηλικία του. Υποστηρίζεται ότι οι εισαγγελείς έχουν συμπεριλάβει το Call of Duty: Warzone ως παράγοντα που συμβάλλει σε αυτήν την δολοφονία, επειδή έχει τα ίδια όπλα που χρησιμοποιήθηκαν στην επίθεση.

Λέγεται επίσης πως το το αγόρι αντιμετώπιζε προβλήματα συμπεριφοράς που θα μπορούσαν να συμβάλουν στην υποτιθέμενη δολοφονία. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*