Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το cast του The Last of Us video game πρωταγωνιστεί στο Stray Gods: The Roleplaying Musical (trailer)

To Stray Gods: The Roleplaying Musical είναι το το επόμενο παιχνίδι του σεναριογράφου του Dragon Age, David Gaider και θα λανσαριστεί στις 3 Αυγούστου. Όπως αποκαλύφθηκε, στο cast μετέχουν οι ηθοποιοί του πρώτου The Last of Us, Troy Baker, Ashley Johnson, Felicia Day, Laura Bailey και πολλοί άλλοι. Ο τίτλος θα γίνει διαθέσιμος για PC και ήδη μπορείτε να τον προσθέσετε στη wishlist σας στο Steam.

Το παιχνίδι διαδραματίζεται σε έναν σύγχρονο φανταστικό κόσμο όπου Έλληνες Θεοί ζουν κρυμμένοι ανάμεσά μας και ακολουθεί την απόφοιτη ενός κολεγίου, στην οποία χαρίζεται η δύναμη μιας Μούσας.


Οι παίκτες θα έχουν στη διάθεσή τους μια σειρά από επιλογές για να γοητεύσουν, να διαπραγματευτούν ή ακόμα και να χαράξουν την πορεία τους ως το τέλος χρησιμοποιώντας ισχύ. Θα υπάρχουν τέσσερεις διαφορετικές εναλλακτικές για να βιώσετε ένα ρομάντζο.

Τους πρωταγωνιστές πλαισιώνουν οι Felicia Day, Khary Payton, and Mary Elizabeth McGlynn, Erika Ishii (Valkyrie in Apex Legends), Anthony Rapp και Rahul Kohli (Fortnite, Gears 5).

Τη σύνθεση της μουσικής έχει αναλάβει ο Austin Wintory (Journey & Banner Saga), μαζί με τους Scott Edgar, Steven Gates και Simon Hall.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*