Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Cathedral θα κυκλοφορήσει και στο PlayStation 4 (trailer)

Η Elden Pixels και η ομάδα ανάπτυξης Decemberborn Interactive ανακοίνωσαν ότι το Metroidvania game Cathedral θα κυκλοφορήσει για PlayStation 4 στις 12 Απριλίου. Επιπλέον, η Red Art Games θα κάνει διαθέσιμη τη φυσική έκδοση του τίτλου μέσω του ψηφιακού της καταστήματος, με τιμή €24,99. Οι προπαραγγελίες θα ξεκινήσουν στις 7 Απριλίου, ώρα 18:00 και θα παραχθούν μόνο 1.500 αντίτυπα.

Ο πρωταγωνιστής ξυπνάει σε έναν άγνωστο κόσμο, δίχως να θυμάται πως βρέθηκε εκεί. Ο τόπος είναι γεμάτος μυστικά, κρυφά δωμάτια, κατακόμβες και πόλεις. Ο κόσμος του Cathedral είναι τεράστιος και προσφέρεται για εξερεύνηση. Ο ήρωας δεν έχει όνομα, είναι απλά ένας ιππότης που προέρχεται από διαφορετικό κόσμο και θα συνεργαστεί με ένα πνεύμα, γνωστό ως Soul. Θα πρέπει να προσπαθήσει τι δίνει ζωή σε αυτόν τον κόσμο και το πως θα μπορέσει να επιστρέψει στην πατρίδα του.




 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*