Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Tο co-op horror game Phasmatophobia έρχεται σε κονσόλες και VR (trailer)

*
Η Kinetic Games ανακοίνωσε την κυκλοφορία του co-op horror game της Phasmatophobia σε κονσόλες. Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει για PS5 με υποστήριξη για το PlayStation VR2, αλλά και για τις κονσόλες Xbox Series X και S μέσα στον Αύγουστο. Θα υποστηρίζει cross-play για όσους το επιθυμούν και η εξέλιξη αυτή έρχεται μετά την διάθεσή του ως early access στις 18 Σεπτεμβρίου 2020 για το PC. Η εταιρεία το περιγράφει ως ένα online co-op game 4 παικτών, όπου οι πρωταγωνιστές θα πρέπει να εξερευνήσουν παραφυσικά φαινόμενα και να μπαίνουν σε στοιχειωμένα κτίρια, προσπαθώντας να συγκεντρώσουν όσα περισσότερα αποδεικτικά στοιχεία γίνεται. Με τη χρήση εργαλείων ghost-hunting, θα βρίσκουν και θα καταγράφουν τα δεδομένα για να τα πουλήσουν σε μια ομάδα αντιμετώπισης τέτοιων φαινομένων. Δείτε το νεότερο trailer στη συνέχεια.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*