Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

To Command & Conquer κυριάρχησε στα ευρωπαϊκά charts τον Μάρτιο, ίσως η ΕΑ πρέπει να ξυπνήσει!

*
Η προσθήκη ενός bundle στο Steam ήταν αρκετή για να γεμίσουν τα ευρωπαϊκά gaming charts με παιχνίδια της σειράς Command & Conquer τον Μάρτιο. Πιο συγκεκριμένα, πέντε τίτλοι της σειράς βρέθηκαν στην πρώτη δεκάδα τον μήνα που προηγήθηκε, με το Command & Conquer Generals να πλασάρεται ψηλότερα απ' όλα, στην τέταρτη θέση. Συνολικά 11 παιχνίδια Command & Conquer βρέθηκαν στα κορυφαία 20. Νέες κυκλοφορίες όπως το WWE 2K24 (No.12), το Rise Of The Ronin (No.18) και το Princess Peach Showtime (No.23), βρέθηκαν πολύ χαμηλότερα από τις αρχικές προσδοκίες.

Το Μάρτιο πουλήθηκαν στις ευρωπαϊκές αγορές που παρακολουθεί η GSD 15,9 εκ. αντίτυπα παιχνιδιών για κονσόλες και PC, τόσο σε φυσική, όσο και σε ψηφιακή μορφή. Πρόκειται για αύξηση της τάξης του 35% από έτος σε έτος, ενώ για το πρώτο τρίμηνο του 2024 η συνολική άνοδος είναι 9%. Στην κουρφή των προτιμήσεων βρέθηκε ξανά το EA Sports 24, που πήρε πίσω την πρωτιά από το Helldivers 2.


Την ίδια περίοδο πουλήθηκαν 317.090 κονσόλες, μειωμένες σε ποσοστό 27% από έτος σε έτος (δεν συνυπολογίζονται δεδομένα από τη Μ. Βρετανία και τη Γερμανία). Μεγαλύτερη όλων ήταν η πτώση για το PS5 (31% από έτις σε ετος).

Στον τομέα των περιφερειακών, πουλήθηκαν 1,2 εκ. προϊόντα, με πτώση και εδώ, όμως πολύ μικρή, της τάξης του 0,3%. Οι καταναλωτές έφεραν στην πρώτη θέση το DualSense controller του PS5 και ακολούθησε το Xbox Series Wireless controller.

Το top-10 των video games έχει ως εξής:

1. EA Sports FC 24 (EA)
2. Helldivers 2 (Sony)
3. Dragon’s Dogma 2 (Capcom)
4. Command & Conquer: Generals (EA)
5. Tom Clancy’s Rainbow Six: Siege (Ubisoft)
6. Grand Theft Auto 5 (Rockstar)
7. Command & Conquer: Red Alert 2 (EA)
8. Command & Conquer: Tiberian Sun (EA)
9. Command & Conquer: Renegade (EA)
10. Command & Conquer: Red Alert (EA) 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*