Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το concept art του Overwatch 2 πιθανόν μαρτυρά την προσθήκη battle pass (εικόνα)

*
To concept art του Overwatch 2, πιθανόν μαρτυρά την προσθήκη battle pass στο επερχόμενο sequel της Blizzard. Μια εικόνα από το main menu του παιχνιδιού που έχει σχεδιαστεί από τον UI artist Jayson Kirby έκανε την εμφάνιση της στο διαδίκτυο.

Συγκεκριμένα η εικόνα μας δείχνει την νέα εμφάνιση του κεντρικού μενού, που μπορούμε να δούμε γνωστές επιλογές όπως Play, Heroes, Social, Shop, ενώ διακρίνεται και η επιλογή του battle pass. Να σημειωθεί πως η εικόνα είναι απλά ένα concept, και η Blizzard δεν έχει ανακοινώσει τίποτα επίσημο αν το Overwatch 2 θα περιέχει battle pass.

Επίσης ο Jayson Kirby περιγράφει την εικόνα ως “early conceptual work” και οι ενδείξεις των PlayStation 4, Xbox One αντί για Xbox Series X, Xbox Series S και PlayStation 5 υποδεικνύει ότι είχε φτιαχτεί πριν αρκετό καιρό, ενώ το στέλεχος της Blizzard από το 2020 εργάζεται σε άλλο project.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*