Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

To Cosmic Smash του Dreamcast έρχεται ως non-VR έκδοση για το PS5 ως C-Smash VRS: New Dimension (trailer)

Η RapidEyeMovers και η Wolf & Wood ανακοίνωσαν πως το C-Smash VRS: New Dimension, θα αποκτήσει μια "flat screen έκδοση" την οποία θα μπορούν να απολαύσουν οι παίκτες στο PlayStation 5.

Όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, το καλοκαίρι θα κυκλοφορήσει δωρεάν update στην ήδη υπάρχουσα έκδοση του παιχνιδιού για PlayStation VR ενώ οι προ-παραγγελίες είναι ήδη διαθέσιμες.


Οι παίκτες θα μπορούν να τρέχουν, να σκύβουν και να εκτελούν χτυπήματα και άλματα, την ώρα που αγωνίζονται ενάντια στο στο χρόνο, μόνοι τους ή με κάποιο φίλο/η. Μέσω μεγάλης ποικιλίας, οι παίκτες θα μπορούν να ταξιδέψουν στην άλλη άκρη και με χρήση cosmic connection θα μπορούν να παίξουν μαζί με άλλους.

Σε πρόσφατη συνέντευξη τύπου, ο director της RapidEyeMovers, Jorg Tittel ανέφερε πως “είχα ξετρελαθεί με το Cosmic Smash του 2001. Είμαστε τυχεροί που πήραμε την έγκριση της SEGA για να αποδώσουμε τον τίτλο σε VR. Η κυκλοφορία του για PlayStation 5 είναι πολύ σημαντική για εμάς καθώς πρόκειται για κάτι εντελώς διαφορετικό”.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*