Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Counter-Strike 2 της Valve είναι πλέον γεγονός, έρχεται το καλοκαίρι του 2023 (trailers)

Μετά από μια περίοδο με teasers και διαρροές, η Valve έβαλε τα πράγματα στην θέση τους καθώς ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία του Counter-Strike 2, που αναμένεται το καλοκαίρι του 2023.

Σύμφωνα με την Valve, το Counter-Strike 2 θα ενταχθεί ως δωρεάν αναβάθμιση στο Counter-Strike: Global Offensive, προσφέροντας ένα ανανεωμένο περιβάλλον με την μηχανή γραφικών Source 2, καθώς και νέους μηχανισμούς. Μαζί με την ανακοίνωση, η Valve κυκλοφόρησε ένα trailer για το Counter-Strike 2, που προσφέρει μια πρώτη ματιά στις αλλαγές του τίτλου και στο gameplay.

Η Valve δεν σταματά τις εκπλήξεις εδώ, καθώς έχει κάνει διαθέσιμη την αναβάθμιση του παιχνιδιού από σήμερα σε λίγους και τυχερούς παίκτες.





 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*