Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Daytona USA 2 της SEGA θα κάνει την πρώτη του εμφάνιση σε κονσόλες

*
Το κλασσικό racing game της SEGA, Daytona USA 2 θα κυκλοφορήσει για πρώτη φορά σε κονσόλες, 25 χρόνια μετά την εμφάνισή του στις αίθουσες των arcades. Αυτό αναφέρει το πιο πρόσφατο τεύχος του ιαπωνικού περιοδικού Famitsu, που υποστηρίζει ότι ο τίτλος θα εμφανιστεί στο Like a Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name με τον τίτλο "Sega Racing Classic 2", προκειμένου να αποφευχθούν προβλήματα με τις άδειες και τα πνευματικά δικαιώματα.

Αρχικά, το Daytona USA 2 ήταν προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει στο Dreamcast, όμως το project ακυρώθηκε και τη θέση του πήρε μια ειδική έκδοση του original Daytona USA 2001.


Το Fighting Vipers 2 (κυκλοφόρησε μόνο για Dreamcast σε Ευρώπη και Ιαπωνία), το Flicky και το Galaxy Force είναι μερικά ακόμα από τα arcades που θα υπάρχουν στο επόμενο Like a Dragon.

Σε παλαιότερα παιχνίδια της σειράς Yakuza φιλοξενήθηκαν το Space Harrier, το Fantasy Zone, το Virtua Fighter 2, το Super Hang-On και το Puyo-Puyo. Στη σειρά spin-off, Judgment υπάρχουν το Outrun και μια κονσόλα Master System με αρκετά παιχνίδια.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*