Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

To Discord θα συνεργαστεί με developers για την πώληση themed avatars και profile effects

*
To Discord ανακοίνωσε πως θα αρχίσει να πουλάει game-themed items στο κατάστημά του σύντομα. Το κορυφαίο λογισμικό στον τομέα του gaming κυκλοφόρησε το δικό του in-app store το Νοέμβριο του 2023 με avatar decorations και profile effects. Τα Anime και Fantasy effects ήταν αρκετά διάσημα και τώρα το Discord θα συνεργαστεί με ομάδες ανάπτυξης για να προσφέρει game-themed items.

Η ομάδα του Discord σε blog post αναφέρει: "Έχουμε ακούσει πολλές απόψεις για το τι decorations θέλετε να δείτε, όπως cosmetics από παιχνίδια που αγαπάτε. Σκεφτήκαμε ένα τρόπο για να το πετύχουμε αυτό με το να συνεργαστούμε με developers και να φέρουμε themed profile effects και avatar decorations στο Shop. Και το σημαντικότερο: Θα μοιραστούμε ένα ποσό με τις αντίστοιχες ομάδες".


Μέχρι στιγμής δεν γνωρίζουμε με ποιές ομάδες θα συνεργαστεί, ωστόσο υπόσχεται πως θα μάθουμε περισσότερα σε λίγες εβδομάδες. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*