Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Divinity θα είναι ένα turn-based RPG και υπόσχεται στοιχεία που δεν έχουμε ξαναδεί σε τίτλο του είδους

*
Ο Swen Vincke, CEO της Larian Studios, επιβεβαίωσε πως το Divinity θα είναι ένα turn-based RPG για το οποίο η εταιρεία θα ξεπεράσει τον εαυτό της. Ο νέος τίτλος του βελγικού στούντιο αποκαλύφθηκε στην πρόσφατη διεξαγωγή των The Game Awards 2025 με ένα εντυπωσιακό trailer, που όμως πολλοί θεώρησαν αρκετά γραφικό για τα standards της διοργάνωσης.

«Είναι ένα turn-based RPG με όλα τα χαρακτηριστικά που έχετε δει από εμάς στο παρελθόν, όμως αναβαθμισμένα στο επόμενο επίπεδο» δήλωσε ο Vincke. Έκανε επίσης γνωστό ότι το Divinity θα διατεθεί μέσω early-access, όπως και το Baldur’s Gate 3, χωρίς όμως να αναφέρει το πότε. «Το Baldur’s Gate 3 ήταν ένα καλό game κι είμαι περήφανος γι’ αυτό, όμως νομίζω πως το Divinity θα είναι πολύ καλύτερο».

Στη συνέχεια ανέφερε πως ο νέος τίτλος του franchise θα αντικαταστήσει το σύστημα του Dungeons & Dragons με καινούργιους μηχανισμούς και με στοιχεία που δεν έχουμε ξαναδεί σε game του είδους του.

Αποκτήστε Assassin’s Creed videogames με έκπτωση έως και 90%!

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*