Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το DOOM έγινε playable μέχρι και σε τρακτέρ (video)

*
Το DOOM της id Software κυκλοφόρησε το 1993 και μέχρι σήμερα ήταν playable σε πολλές διαφορετικές πλατφόρμες, όχι όμως και σε… τρακτέρ.

Στο πλαίσιο του νεότερου security conference DefCon του Las Vegas, ο hacker Sick Codes παρουσίασε ένα καινούργιο jailbreak για τρακτέρ της εταιρείας Deere & Co.. Τα τρακτέρ της συγκεκριμένης φίρμας έρχονται με ψηφιακές κλειδαριές που αποτρέπουν τους καταναλωτές από το να τα επισκευάσουν μόνοι τους, γεγονός που ενοχλεί πολλούς κατόχους τους που ασχολούνται με καλλιέργειες. Γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο ο Sick Codes αποκάλυψε το εν λόγω jailbreak, το οποίο ξεκλειδώνει το software των τρακτέρ της Deere & Co. ώστε να μπορεί να επισκευαστεί απευθείας από τους κατόχους του.

Για να δοκιμάσει το συγκεκριμένο jailbreak ο Sick Codes χρησιμοποίησε το Doom. Δημοσίευσε μάλιστα ένα σχετικό video στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, όπου φαίνεται ξεκάθαρα το κλασικό FPS να τρέχει στην οθόνη ενός τρακτέρ Deere & Co.  
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*