Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Doom τρέχει στο Notepad των Windows και στα 60fps (video)

*
Οι developers συνεχίζουν να προσπαθούν να κάνουν το original Doom playable οπουδήποτε. Αυτή τη φορά σειρά πήρε η εφαρμογή Notepad των Windows. Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας The Escapist, ο προγραμματιστής Sam Chiet δημιούργησε μια πλήρως λειτουργική έκδοση του παιχνιδιού σε μία μη τροποποιημένη έκδοση του text editor Notepad. Για να μας πείσει ότι το "κατόρθωμά" του είναι αληθινό, ο δημιουργός ανάρτησε ένα clip με το Doom να τρέχει στο Twitter και στο YouTube. Δεν σταματάει όμως εδώ, μιας και υπόσχεται ότι σύντομα θα κάνει διαθέσιμη την έκδοση για το Notepad. Ο ίδιος δηλώνει ότι χρειάζεται δουλειά για να το φέρει στην ποιότητα που επιθυμεί, όμως τις επόμενες μέρες θα είναι γεγονός το NotepadDoom.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*