Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Dragon Age: Dreadwolf δεν θα απαιτεί εμπειρία από προηγούμενους τίτλους της σειράς

*
Η BioWare δημοσίευσε περισσότερες λεπτομέρειες για το Dragon Age: Dreadwolf, το πολυ-αναμενόμενο sequel του Dragon Age: Inquisition.

Μεταξύ των όσων αποκαλύφθηκαν, η εταιρεία δήλωσε πως οι fans των RPGs δεν θα απαιτείται να έχουν εμπειρία στους προηγούμενους τίτλους της σειράς για να παίξουν το επερχόμενο sequel. Οι δημιουργοί της original τριλογίας Dragon Age θέλουν το επόμενο κεφάλαιο του franchise να απευθείνεται σε μεγαλύτερο κοινό, επιβραβεύοντας τόσο τους λάτρεις της σειράς, όσο και αυτούς που ασχολούνται μαζί της για πρώτη φορά.


Όπως σημειώνει η σεναριογράφος Sylvia Feketekuty, υπάρχει μεγάλο χρονικό κενό μεταξύ Dragon Age: Inquisition και Dragon Age: Dreadwolf, το οποίο, ίσως και να κυκλοφορήσει το 2024 - 10 χρόνια μετά από τον προκάτοχό του. Γι' αυτόν τον λόγο, ο νέος τίτλος θα πρέπει να απαντά σημαντικά ερωτήματα που δημιουργήθηκαν στο προηγούμενο κεφάλαιο της ιστορίας και παράλληλα, να κάνει τη μυθολογία του προσιτή σε όσους δεν γνωρίζουν τι προηγήθηκε.

Το Dragon Age: Dreadwolf θα κυκλοφορήσει για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S και PC.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*