Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Dragon Age: Dreadwolf είναι το όνομα του επόμενου game της σειράς

*
Dragon Age: Dreadwolf θα ονομάζεται ο επόμενος τίτλος της δημοφιλούς σειράς, όπως αποκάλυψαν η Electronic Arts και η BioWare.

Solas, ο Dread Wolf. Μερικοί πιστεύουν ότι είναι αρχαίος θεός των elves. Άλλοι λένε ότι έχε προδώσει τον λαό του ή είναι ένας που τώρα παριστάνει τον σωτήρα, βάζοντας σε κίνδυνο τον κόσμο σας. Τα κίνητρά του δεν τα γνωρίζει κανείς. οι μέθοδοί του γεννούν ερωτηματικά, δίνοντάς του τη φήμη ενός θεού- απατεώνα, ενός που παίζει σκοτεινά και επικίνδυνα παιχνίδια.


Είτε είστε νέος στη σειρά Dragon Age, είτε όχι το βέβαιο είναι ότι το όνομα Solas ανοίγει ένα φάσμα από ατελείωτες πιθανότητες, ως προς το που θα μπορέσουν να καταλλήξουν τα πράγματα.

Η Bioware δηλώνει ότι το παιχνίδι δεν πρόκειται να κυκλοφορήσει εντός του 2022 και τους επόμενους μήνες θα αποκαλύψει περισσότερες λεπτομέρειες.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*