Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Dragon's Dogma 2 έλαβε αξιολόγηση "Mature" από το ESRB

*
Το ESRB αξιολόγησε ηλικιακά το Dragon's Dogma 2, επιβεβαιώνοντας πως το επερχόμενο action RPG θα έχει "Mature" rating. Σύμφωνα με την σύντομη περιγραφή που έδωσε το αμερικάνικο ratings board, το Dragon's Dogma 2 είναι "ένα action role-playing game στο οποίο οι παίκτες παίρνουν το ρόλο ενός πρώην φυλακισμένου, ο οποίος προσπαθεί να θυμηθεί το παρελθόν του και να σώσει το κόσμο από ένα δράκο. Ο χαρακτήρας του παίκτη μπορεί να αλληλεπιδράσει με sex workers, ανταλλάσοντας currency για υπηρεσίες. Μια σύντομη σκηνή έχει τον παίκτη να κάθεται στο κρεβάτι με μια πόρνη πριν η κάμερα μαυρίσει. Ένα cutscene δείχνει τους χαρακτήρες να φιλούν ο ένας τον άλλον και να πέφτουν στο κρεβάτι".

Όπως φαίνεται δεν θα υπάρχει πλήρες γυμνό στο παιχνίδι, ωστόσο μένει να δούμε πως η πορνεία θα παίξει κάποιο ρόλο στο παιχνίδι. Θυμίζουμε πως το πρώτο παιχνίδι της σειράς ήταν γνωστό για το romance system του, στο οποίο ο παίκτης είχε την δυνατότητα να κάνει romance σχεδόν όλα τα NPCs - που οδηγούσε σε μερικά παράξενα αποτελέσματα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*