Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

To eFootball της Konami έφτασε τα 700 εκατ. downloads και φέρνει νέο περιεχόμενο (trailer)

*
Το εγχείρημα της Konami να μετατρέψει το PES σε eFootball και να το κάνει free 2 play, φαίνεται πως απέδωσε κάποιους καρπούς. Η ιαπωνική εταιρεία ανακοίνωσε πως ο ποδοσφαιρικός της τίτλος έφτασε τα 700 εκατομμύρια downloads, αλλά και το τι έρχεται το αμέσως επόμενο διάστημα. Συγκεκριμένα, μέχρι την 1η Φεβρουαρίου, θα υπάρχει ένα ειδικό δώρο για όσους συνδεθούν να παίξουν και θα είναι ένας Player of the Week (POTW) κάθε εβδομάδα.



Οι παίκτες μπορούν ακόμη να λάβουν μέρος σε διάφορα Tour Events, Challenge Events και περισσότερες eFootball Leagues για να κερδίσουν 200.000 GP, 210 eFootball Coins και άλλα. Tα eFootball Championship Club Events αναμένεται να ξεκινήσει στις 15 Ιανουαρίου, ενώ και το AFC Asian Cup Quatar θα φέρει δώρα για όσους συνδεθούν αυτήν την περίοδο.

Τέλος, η Konami υπενθύμισε πως με την ενημέρωση 3.2.0 του Δεκεμβρίου, στο eFootball προστέθηκε το My League game Mode, έγιναν βελτιώσεις στο co-op mode και εμφανίστηκαν νέα log-in mini games.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*