Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Eggstinct συνδυάζει τη δράση του Rocket League με το platforming του Mario 64 (video)

Το Eggstinct, ένας από τους τίτλους που παρουσιάστηκαν κατά τη διάρκεια του πρόσφατου Insider Gaming Showcase, συνδυάζει ιδέες από διάφορα αγαπημένα παιχνίδια για να δημιουργήσει μια μοναδική εμπειρία multiplayer με επίκεντρο τους δεινόσαυρους και τον ανταγωνισμό με βάση τα αυγά. Σύμφωνα με τον Jesse Jenkins, το έργο ξεκίνησε με έναν απλό στόχο: να μεταφέρει την αίσθηση των κλασικών 3D platformers της δεκαετίας του 1990 σε ένα περιβάλλον multiplayer.

Ο Jenkins ανέφερε το Super Mario 64 και το Spyro the Dragon ως βασικές εμπνεύσεις, φανταζόμενος πώς θα ήταν αυτές οι περιπέτειες αν οι παίκτες μπορούσαν να εξερευνήσουν και να αλληλοεπιδράσουν μαζί. Το αποτέλεσμα είναι ένα παιχνίδι βασισμένο στα physics που υποστηρίζει τόσο το συνεργατικό όσο και το ανταγωνιστικό gameplay, με έμφαση στη χαοτική κίνηση και τη διασκέδαση με παρέα.


Πέρα από το platforming, το Eggstinct ενσωματώνει μηχανισμούς εμπνευσμένους από το Rocket League και το Tony Hawk's Pro Skater. Οι παίκτες σκοράρουν εκτελώντας κόλπα και εκτοξεύοντας αυγά σε φωλιές, κερδίζοντας multipliers ανάλογα με το στυλ και τη δημιουργικότητα. Η Manaforce Studios συνεχίζει να τελειοποιεί αυτά τα συστήματα για να κάνει κάθε ευκαιρία για σκοράρισμα να μοιάζει ανταποδοτική και απρόβλεπτη.

Αν και δεν έχει ανακοινωθεί ημερομηνία κυκλοφορίας, οι ενδιαφερόμενοι παίκτες μπορούν προς το παρόν να ζητήσουν πρόσβαση σε ένα playtest μέσω του Steam.

«Ο κόσμος δεν είναι έτοιμος για το The Witcher 4», λέει developer της CD Projekt RED

 
Πρόσθεσε το Enternity.gr στις προτεινόμενες πηγές σου στη Google
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*