Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

To El Shaddai: Ascension of the Metatron έρχεται στο Nintendo Switch (trailer)

Το El Shaddai: Ascension of the Metatron πρωτοκυκλοφόρησε σε PlayStation 3 και Xbox 360 στις 28 Απριλίου 2011 στην Ιαπωνία. Αργότερα, στις 16 Αυγούστου του 2011 σε βόρεια Αμερική και 9 Σεπτεμβρίου 2011 στην Ευρώπη. H PC version κυκλοφόρησε μέσω Steam την πρώτη Σεπτεμβρίου 2021. Η ομάδα ανάπτυξης του τίτλου, Crim, ανακοίνωσε πως μια έκδοση για το Nintendo Switch είναι υπό ανάπτυξη. Περισσότερες πληροφορίες θα ανακοινωθούν στις 28 Απριλίου 2022.

Σύμφωνα με την περιγραφή του στην σελίδα του Steam, το El Shaddai: Ascension of the Metatron, είναι μια ξεχωριστή περιπέτεια σε οπτική τρίτου προσώπου, με ένα αρτιστικό world-building και μεγάλη έμφαση στην αισθητική και τις μάχες. Συνδυάζει δράση platforming σε 2D με έναν 3D κόσμο γεμάτο χρώματα και όμορφο σκηνικό.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*