Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Elland: The Crystal Wars είναι το νέο παιχνίδι του Game Boy Advance (video)

Παιχνίδι της σειράς Dune που ακυρώθηκε πριν 20 χρόνια, κυκλοφόρησε και μάλιστα με νέο όνομα. Πρόκειται για το Dune: Ornithopter Assault, πλέον Elland: The Crystal Wars, που είναι διαθέσιμο για το Game Boy Advance.

Το Elland επρόκειτο να λανσαριστεί το 2002 από την ουγγρική ομάδα ανάπτυξης Soft Brigade, η οποία συνεργαζόταν για το σκοπό αυτό με την Cryo Interactive. Όμως η δεύτερη κήρυξε πτώχευση και το παιχνίδι ακυρώθηκε, παρόλο που ουσιαστικά είχε ολοκληρωθεί. Πρωταγωνιστής είναι ένας πιλότος του House Atreides στον πλανήτη Arrakis, ο οποίος προστατεύει τις μηχανές συλλογής αποθεμάτων από το Harkonnen. Το παιχνίδι συγκέντρωσε πρόσφατα $21.222 μέσω του Kickstarter, όμως το Dune δεν υπάρχει στον τίτλο, λόγω μη ύπαρξης των απαραίτητων αδειών. Το νέο σκηνικό τοποθετείται στον ερημωμένο πλανήτη Elland, που είναι γεμάτος με κρυστάλλους Brem-Nar από τους οποίους πολλοί επιδιώκουν να αποκτήσουν πλούτη.


Μπορείτε να αποκτήσετε το παιχνίδι στο Steam ή να κάνετε λίγη υπομονή αν το προτιμάτε στο original hardware.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*