Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το επόμενης γενιάς Xbox ίσως κυκλοφορήσεις σε δυο παραλλαγές, η μια για handlheld και cloud gaming (video)

*
Το επόμενης γενιάς Xbox ίσως κυκλοφορήσει σε δύο διαφορετικές παραλλαγές, με τη φτηνότερη να είναι ένα φορητό σε στυλ Nintendo Switch με δυνατότητα αναπαραγωγής παιχνιδιών του Xbox και υποστήριξη για cloud gaming. Μιλώντας στο πρόσφατο επεισόδιο του XNC - Xbox News Cast Podcast, ο Middleagegameguy είπε ότι η επόμενη κονσόλα της Microsoft παραμένει σε τροχιά για κυκλοφορία εντός του 2026 και συμπλήρωσε ότι το πιο ακριβό μοντέλο θα είναι ένα σύστημα όπως το Xbox One και το Xbox Series X, ενό το άλλο θα είναι φορητό, με χαμηλότερη τιμή, δημιουργημένο από την ομάδα του Surface, με ενσωματωμένο χειρισμό και οθόνη αφής, με υποστήριξη για cloud gaming, πέρα από τη δυνατότητα να τρέχει παιχνίδια του Xbox.

Σίγουρα, μια τέτοια εξέλιξη δεν θα αποτελέσει έκπληξη και απλά θα πρέπει να περιμένουμε λίγες ημέρες μέχρι να μάθουμε τα σχέδια της Microsoft για το μέλλον.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*