Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το επόμενο DLC του Dead by Daylight ίσως έχει σχέση με το Alan Wake 2

*
Η Behaviour Interactive, δημοσίευσε νέες πληροφορίες σχετικά με το Dead by Daylight και είναι πιθανό το επόμενο DLC του τίτλου να έχει σχέση με το Alan Wake 2.

Ένας φακός τοποθετημένος πάνω σε ένα τραπέζι δίπλα σε μερικές σελίδες γεμάτες αίμα, είναι πληροφορίες που η Behaviour Interactive δεσμεύεται να αποκαλύψει περαιτέρω την Τρίτη 9 Ιανουαρίου. Την ίδια ακριβώς στιγμή, οι fans του παιχνιδιού εικάζουν πως σχετίζεται άμεσα με το Alan Wake μιας και ο πρωταγωνιστής του συγκεκριμένου τίτλου χρησιμοποιεί τον φακό για εξοντώσει τους εχθρούς του.


Επίσης, στο Dead by Daylight μπορείτε να χρησιμοποιήσετε φακό για να τυφλώσετε και να επηρεάσετε τις ικανότητες των εχθρών και αποτελεί ισχυρό εργαλείο, όπως και στο Alan Wake. Η Behaviour Interactive μας έχει συνηθίσει σε αυτά μιας και πρόσθεσε προσφάτως τον Chucky από τη σειρά Child’s Play.

Επίσης, υπάρχουν φήμες που θέλουν να κάνει την εμφάνισή της και η συμπρωταγωνίστρια του Alan, Saga Anderson.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*