Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το επόμενο παιχνίδι του δημιουργού του PUBG είναι ένα metaverse project, 15 χρόνια υπό ανάπτυξη

*
Ο Brendan Greene, διαφορετικά γνωστός ως PlayerUknown, λέει πως ο επόμενος τίτλος του είναι ένα metaverse project που θα μπορούσε να χρησιμοποιεί τεχνολογία blockchain.

Ο δημιουργός του PlayerUknown’s BattleGrounds ανακοίνωσε το Prologue κατά τη διάρκεια της παρουσίασης των The Game Awards του 2019. Το Prologue ήταν ένα tech demo που, καθώς φόρτωνε, έχτιζε έναν κόσμο για εξερεύνηση, συμπεριλαμβάνοντας ένα σύστημα επιβίωσης για να προσθέσει το αίσθημα της έντονης πρόκλησης. Αργότερα έγινε γνωστό πως το demo αποτελεί κομμάτι ενός πολύ σημαντικότερου project, που φέρει την προσωρινή ονομασία Artemis.

Ο Greene υποστηρίζει πως ο στόχος του είναι η δημιουργία ενός game engine που να κάνει εύκολο το modding, ώστε να είναι προσιτό σε όλους. Αναφέρει επίσης ότι αποτελεί project τύπου metaverse, το οποίο είναι υπό ανάπτυξη γύρω στα 15 χρόνια και πως ίσως να εκμεταλλεύεται τεχνολογίες blockchain.

Το τελευταίο μας θυμίζει πειραματισμούς publishers με τέτοιου είδους τεχνολογίες, όπως με την εισαγωγή των NFTs σε τίτλους τους. Για οτιδήποτε νεότερο σχετικά με το μυστηριώδες Artemis, θα χρειαστεί να περιμένουμε.

Ο Green αποχώρησε από το νοτιοκορεάτικο studio Krafton το 2021, μεταφέροντας την PlayerUknown Productions στο Άμστερνταμ της Ολλανδίας ως ανεξάρτητη εταιρεία. Το ίδιο το PUBG όμως παραμένει στην Krafton.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*