Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το EVE Online θα υποστηρίζει εξαγωγή στατιστικών σε Microsoft Excel για να κάνει τη ζωή των παικτών του λίγο καλύτερη

*
Το EVE Online μπορεί μερικές φορές να δημιουργεί σύγχυση στους παίκτες του εξαιτίας των πολυάριθμων στατιστικών του, κάτι για το οποίο έρχεται να βοηθήσει το Microsoft Excel. Η CCP Games αποκάλυψε κατά τη διάρκεια του EVE Fanfest ότι επικοινώνησε με τη Microsoft για μια σχετική συνεργασία, η οποία θα αποφέρει μια πολύ σημαντική προέκταση στο παιχνίδι της. Η εν λόγω προέκταση θα αποσπά στατιστικά από το παιχνίδι και θα τα περνά σε ένα φύλλο του προγράμματος Microsoft Excel. Έτσι οι παίκτες θα έχουν όλες τις πληροφορίες που χρειάζονται, τακτοποιημένες σε διαφορετικές στήλες.

Στο πλαίσιο του EVE Fanfest ανακοινώθηκαν επίσης λεπτομέρειες για επιπλέον περιεχόμενο που έπεται για το διαστημικό MMORPG. Εντός του 2022 ο τίτλος αναμένεται να αποκτήσει περισσότερα αφηγηματικά κεφάλαια, ένα χαρακτηριστικό που θα βοηθήσει τους νέους παίκτες να αποφασίσουν την κλάση τους και αναβαθμισμένα γραφικά.

Το EVE Online κυκλοφορεί για PC και Mac από τον Μάιο του 2003.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*