Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το F-Zero 99 θα αποκτήσει νέες πίστες και ενδεχομένως καινούργια modes

*
Το F-Zero 99 είναι η πρόσφατη κυκλοφορία – έκπληξη του Nintendo Switch Online και σύντομα θα αποκτήσει νέες πίστες. Η Nintendo έχει επιβεβαιώσει την προσθήκη τους στο άμεσο μέλλον, με τις πρώτες από αυτές να έρχονται στα τέλη του Σεπτεμβρίου. Η πλειοψηφία τους θα είναι πίστες από το Queen League του original τίτλου, ενώ ακόμα περισσότερες θα προστεθούν στα μέσα του Οκτωβρίου. Εκείνες θα απαρτίζονται από πίστες του King League, επίσης από τον original τίτλο.

Εκτός από τις καινούργιες πίστες που έρχονται στο multiplayer racing game, ο dataminer OatmealDome ανακάλυψε modes που αυτήν τη στιγμή δεν είναι διαθέσιμα στον τίτλο. Ένα από αυτά είναι το Arcade Mode, που προσθέτει αντίστροφη μέτρηση και checkpoints σε διάφορα σημεία κάθε πίστας, ενώ υπάρχει και το Survival, για το οποίο δεν έγιναν γνωστές πληροφορίες.


Ένας άλλος dataminer με το όνομα LuigiBlood ανακάλυψε μια λίστα από αχρησιμοποίητες πίστες, συμπεριλαμβανομένης μιας με το όνομα Forest. Βέβαια, ο ίδιος σημειώνει πως η ύπαρξη αναφορών τους στα αρχεία του F-Zero 99 δεν εγγυάται την κυκλοφορία τους.

Το F-Zero 99 είναι διαθέσιμο αποκλειστικά για το Nintendo Switch. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*